fbpx

Videochat NON Adult - angajari in sectiunea NON Adult

Daca esti o fire mai timida si nu crezi ca videochatul Glamour sau Adult este pentru tine, atunci cu siguranta ai motive sa iei in calcul o cariera in Videochat NON Adult.

Afla ca

Tinuta minima acceptata (maximul de nuditate) intr-o camera de videochat non-adult este lenjeria intima.

Videochatul non – adult este categoria unde nuditatea si sexualitatea sunt interzise cu desavarsire!

 

Regulile LiveJasmin privind categoria NON Adult

 

Videochatul non adult este o categorie putin cunoscuta a domeniului. Este tipul de videochat unde nu vei vedea niciodata modele dezbracate, chiar daca ajungi in chat privat cu ele. Aici primeaza alte obiective.

Un model de videochat non-adult este un model care discuta cu tine, te provoaca la tot felul de jocuri (fara a induce o tenta sexuala discutiei). Tipul de videochat non-adult se bazeaza in principal pe socializare.

Aici au succes modelele care comunica foarte usor cu userii, care se informeaza si cunosc traditiile, obiceiurile si noutatile din zonele in care se regasesc userii – pentru a gasi mereu subiecte interesante de discutie.

De cele mai multe ori, videochatul non-adult este bazat strict pe discutia intre doi oameni. Poti privi legatura ce se formeaza intre user si model in acest tip de show ca pe o prietenie la distanta. In modelul videochat non-adult vei regasi mereu acel prieten cu care poti discuta ultimele stiri, ultimele aparitii sau vei regasi suportul moral de care ai nevoie atunci cand intampini o problema.

 

Citeste care sunt aptitudinile necesare in fiecare categorie si descopera tipurile de videochat (Adult, Glamour si NON Adult)

Daca vrei sa discuti cu noi o poti face prin chatul online sau prin apel sau WhatsApp la numarul 0749.374.899. Iti promitem o discutie transparenta si raspunsuri la toate intrebarile tale.

TOP