fbpx

Intrebari Generale

Pentru a intelege mai multe despre Videochat, poti accesa aceasta pagina.

DA! Videochat-ul este un domeniu legal, reglementat de Legea nr. 196/2003 si Legea 496/2004. La Ritzy, respectam reglementarile in vigoare, platim taxele aferente si nu lucram cu plati prin PayPal, Payoneer, Skrill etc. Primesti toti banii in contul tau personal, indiferent de suma.

De principiu nu, IP-urile din Romania sunt blocate. Totusi, daca cineva isi pune in gand sa te gaseasca, exista sanse de reusita. Este greu, dar nu imposibil...

NIMIC! Nu te poate obliga cineva sa faci ceva ce nu-ti doresti. In fata camerei, este alegerea ta ce faci si cat de departe esti dispusa sa mergi. La Ritzy iti vom oferi sfaturi si nicidecum ordine.

NU, absolut! Orice act sexual platit intra sub incidenta legii, constituind infractiunea de "Prostitutie". In studiourile Ritzy lucreaza doar fete, iar in camera vei fi singura.

NU! Totusi, pentru inceput, este necesara cunoasterea limbii Engleze la un nivel conversational minim. Ulterior vei primi din partea noastra suportul necesar (cursuri platite) pentru dezvoltare personala.

DA! Unul dintre marile avantaje ale acestui job, este ca poti avea un program flexibil (dimineata / pranz / noapte). Tu alegi cand vii si cand pleci, in baza unor limite stabilite de comun acord.

NU! Spre deosebire de majoritatea studiourilor, la Ritzy vei gasi suportul necesar inca din prima zi. Exista (doar) personal feminin care iti va fi alaturi in fiecare moment, atat timp cat vei avea nevoie.

Simplu! Te vom ajuta si te vom sustine in fiecare moment; de la machiaj si alegerea tinutelor pana la suport tehnic suntem alaturi de tine pas cu pas.

In primul rand vrem sa te felicitam pentru alegerea facuta! Din multitudinea de studiouri existente, ai reusit sa alegi unul profesional, legal si care iti ofera respect. Te rugam sa ne contactezi telefonic sau prin WhatsApp la numarul 0749.374.899 sau pe Facebook sau prin chat-ul online din dreapta jos.

Intrebari Specifice

Atat fotografiile cat si clipurile video pe care le realizam pentru tine vor fi utilizate cu un singur scop: promovarea ta in cadrul site-urilor de profil. Ne angajam contractual sa nu folosim materialele realizate pentru alte scopuri decat cele pentru care au fost create, chiar si dupa ce colaborarea noastra se incheie.

De regula, comisionul standard este de 50% din incasari, insa acesta poate creste in functie de sumele realizate in fiecare luna, putand ajunge pana la 80% din incasari in unele situatii. Banii se primesc bilunar, la finalul fiecarei perioade de doua saptamani.

Exista un MIT care spune ca trebuie sa arati PERFECT pentru a face bani, insa este doar un mit. In primul rand trebuie sa ai un apect ingrijit, sa fii mandra de tine si sa ai incredere in tine ca vei reusi. Intr-adevar, aspectul fizic este un atuu, insa nicidecum o certitudine sau un obstacol. Hai sa ne cunoastem si iti explicam mai detaliat ...

DA! In anumite conditii iti putem asigura cazare pe durata intregii colaborari, intr-un apartament modern, in zona studioului.

Pentru ca este o dovada a respectului de sine sa vrei sa lucrezi legal, intr-un studio modern, dotat cu echipamente de ultima generatie, zone dedicate de relax si machiaj, decor de poveste si personal cu experienta care te poate ajuta si sustine pas cu pas. Pentru ca stim ca vrei sa vii la studio cu placere si ca vrei sa te simti rasfatata si apreciata. De fapt, contacteaza-ne, fa-ne o vizita si te vei convinge singura!

Nu exista notiunea de "program de lucru", insa pentru a putea avea castigurile si comisioanele dorite, este recomandat sa ai efectuate 40 de ore / saptamana, intr-unul din intervalele urmatoare: 06:00-14:00, 14:00-22:00 sau 22:00-06:00.

DA! Pentru fiecare dintre recomandarile tale, vei primi un bonus substantial.

Ti s-a spus ca "nu" pana acum :)? Te respectam si suntem transparenti, asa ca iti vom spune adevarul: absolut orice studio supravegheaza modelele cand acestea sunt online. Diferenta este ca la Ritzy Studios o facem la inceput si vei fi ghidata in timp real de catre Trainer-ul tau, al carei job principal este sa aibe grija de tine pas cu pas si sa te ajute acolo unde intampini probleme. Precizam din nou ca atat Trainerii cat si Adminii Ritzy Studios sunt (doar) fete cu experienta in domeniu al caror rol este sa te ajute si sa te sfatuiasca.

Doar de buletin / carte de identitate. Semnam contractul din prima zi, fara perioade de proba / casting-uri etc...

TOP