fbpx

Cum sa faci videochat de acasa - sfaturi si informatii utile

Afla toate detaliile cu privire la videochat de acasa precum: ce echipamente ai nevoie, cum sa faci videochat de acasa, comisioane si costurile implicate pentru amenajarea camerei.


De cele mai multe ori, lucrul intr-un studio de videochat profesionist aduce mult mai multe beneficii decat daca ai alege sa faci videochat de acasa.

Intr-un studio vei regasi un mod de lucru structurat si organizat, o echipa experimentata care te va ajuta pas cu pas si-ti va oferi suportul si trainingul de care ai nevoie si o comunitate din care vei face parte si alaturi de care poti face schimb de experienta - toate aceste aspecte incurajeaza performanta. De asemenea, trebuie sa stii ca studiile au aratat ca incasarile unui model care lucreaza in studio sunt in medie de 3 pana la 10 ori mai mari decat ale unui model care face videochat de acasa.

Cum poti colabora cu Ritzy Studio facand videochat de acasa?

Daca in continuare iti doresti sa lucrezi de acasa, te sfatuim sa iei legatura cu un reprezentant Ritzy Studio la 0749 374 899 (telefon sau WhatsApp) sau sa ne scrii un email la home@ritzy.ro in care sa ne spui numele, numarul de telefon, orasul din care vrei sa lucrezi si cateva detalii cu privire la echipamentele pe care le ai deja (PC, camera web, internet, lumini etc). Daca nu ai inca echipamentele, vezi mai jos recomandarile noastre.

Ce beneficii ai daca faci videochat de acasa alaturi de Ritzy Studio?

  • Primesti un comision standard din incasari ce poate ajunge pana la 85% in baza volumului de munca, incasari si vechime.
  • Echipa noastra se va ocupa de setarea conturilor, setarile softurilor si PC-ului si vom oferi suport pentru setarea luminilor si optimizarea imaginii.
  • Ai la dispozitie o aplicatie interna care iti permite sa discuti oricand cu echipa Ritzy Studio atat pentru probleme tehnice cat si pentru training.
  • Optional, ne putem ocupa de promovarea ta internationala pentru a-ti maximiza incasarile.
  • Optional, iti putem oferi sedinte foto / video profesionale fie in studioul nostru din Bucuresti fie direct la tine acasa, in orice oras din Romania.
  • Identificare + cumparare + configurare componente PC in baza bugetului tau. Echipa noastra tehnica va gasi cele mai bune preturi si va ansambla PC-ul intr-un mod profesionist pentru maximizarea resurselor.

Ce asteptari avem de la modelele care aleg sa faca videochat de acasa:

  • Seriozitate si implicare. La fel ca in orice alt job, ai nevoie si aici de respectarea unui program zilnic.
  • Transparenta si respect. Din partea noastra vei primi tot suportul necesar si vom fi langa tine pas cu pas insa avem nevoie din partea ta sa fii sincera si sa ne comunici fiecare situatie intalnita (ai fost penalizata, ai avut divergente cu un membru, etc) pentru a o putea rezolva in cel mai scurt timp.

Echipamente videochat recomandate de Ritzy Studio:

Chiar daca vei gasi pe net diverse informatii cu privire la echipamentele necesare, te sfatuim sa tii cont de recomandarile noastre intrucat am testat atat diverse configuratii PC cat si tipuri de iluminat.

LiveJasmin, unul dintre principalele site-uri de livestreaming, ofera cateva recomandari cu privire la lumini si configuratii PC, insa tine cont ca nu sunt actualizate la zi si variantele de PC-uri propuse au fost bune in urma cu cativa ani, dar nu si astazi.

Technical Requirements - Configuratii PC

Lightning Guide - Ghid pentru iluminare

Recommended Cameras - Camere web recomandate 

Echipamente videochat necesare - necesar MINIM: 

PC: Procesor i5 (minim gen a 6-a), 8GB RAM,

Camera web: Logitech c920,

Monitor: FullHD de 22" wide.

Lumini: Aplica tavan + 2 veioze stanga-dreapta camerei web.

Echipamente videochat necesare - necesar RECOMANDAT: 

PC: Procesor i7 (gen a 7-a sau a 8-a, sau a 9-a), 16GB RAM,

Camera web: Logitech BCC920,

Monitor: TV FullHD de 110cm.

Lumini: Aplica tavan/Soclu neoane + 2 umbrele tip SoftBox stanga-dreapta camerei web.

 

Vrei sa faci videochat de acasa?

Nimic mai simplu! Contacteaza-ne si hai sa stabilim toate detaliile colaborarii. Vom fi alaturi de tine pas cu pas si-ti vom oferi suport si training ca si cum ai fi in studio.

Vrei sa lucrezi de acasa?

Te rugam sa ne lasi cateva date de contact si sa ne spui ce echipamente ai in prezent (configuratie PC, model camera web, lumini, decoruri, etc).

TOP