fbpx

Despre Videochat si legalitatea acestuia

Videochat-ul este fara discutie, unul dintre domeniile in care castigurile se pot ridica la sume lunare cu mai mult de trei zerouri.

Activitatea de videochat presupune discutii pe chat de toate tipurile ( psihologice, tematice, sex, afaceri, bani, hobby-uri, fetish etc), cu persoane majoritare de sex masculin, din toata lumea, dar frecvent SUA, Canada, UK.
Probabil te intrebi ce cauta acesti barbati pe siteurile de videochat si de ce vor sa plateasca sume importante de bani pentru compania unei necunoscute de la celalat capat al lumii.

80% din membri sunt persoane importante

Peste 80% dintre oamenii care aleg aceasta modalitate de a petrece timpul, sunt afaceristi, manageri de multinationale, sau oameni cu foarte multi bani, (din experienta iti putem spune ca am intalnit chiar si actori bine cunoscuti ) care cauta lucruri normale de care nu au parte din diferite motive, vor sa iasa din stresul de zi cu zi, sa povesteasca in siguranta cuiva despre fetish-urile lor aparent ciudate , sa se descarce emotional, vor sa planga, sa spuna o prostie fara sa fie criticati, sau pur si simplu vor o fata zambitoare careia sa ii povesteasca orice.

Peste 150.000.000 de potentiali membri

Satistici publicate de money.ro spun ca 5% din utilizatorii de internet, echivalentul a 150 de milioane de oameni, acceseaza site-urile de videochat , iar dintre acestia, mai bine de 50% sunt oameni care pur si simplu cauta un refugiu, intr-o lume in care rautatea si ipocrizia atinge cote alarmante.

Un membru care intra pe un site de videochat este o persoana care isi poate crea propria lume in care critica si reprosurile nu exista, si in care domneste linistea si starea de bine. Daca va intrebati de ce acesti membrii devin dependenti, acesta este raspunsul.

Modelele care lucreaza in aceasta industrie nu sunt nici pe departe doar o piesa care arata bine. Selectiile noastre se bazeaza pe abilitatile modelelor cum ar fi : persuasivitatea, capacitatea de ascultare, cunostintele generale, fluiditate in exprimare etc.

Activitatea de videochat este reglementata de legea nr.196/2003 si legea 496/2003, deci este un job si o afacere 100% legala, care din fericire este asa cum sustin toate site-urile media, un business in continua evolutie.

 

TOP