fbpx

Angajari Videochat la Ritzy Studio. Cele mai bune locuri de munca!

Ritzy Studio este un studio de Videochat infiintat la inceputul anului 2018, care intr-o perioada de timp record a ajuns in top-ul studiourilor de videochat din Romania. Astfel, iti oferim posibilitatea de a lucra intr-o echipa experimentata si profesionista. Iti punem la dispozitie echipamente de ultima generatie si decoruri luxoase. Si in plus, iti oferim tot sprijinul necesar pentru a-ti incepe sau continua cariera in cel mai bine platit domeniu de activitate la momentul actual.

Videochatul reprezinta cu adevarat alegerea ideala pentru oricine isi doreste independenta financiara si castiguri de peste 1000$ lunar, dintr-un job cu program flexibil.

Poate esti studenta, casnica sau poate esti una dintre sutele de fete care muncesc 8 - 10 sau chiar 12 ore pe zi pentru o suma de bani cu care nu poti trai decent de la o luna la alta. In orice caz, ne-ar placea sa te intalnim.

Iti putem oferi un loc in super-echipa Ritzy, locul in care TU CHIAR CONTEZI si locul in care iti poti schimba viata in bine. Suntem in cautare de noi modele pentru ca ne extindem in permanenta, asa ca te invitam sa ne contactezi la 0749.374.899, prin chatul online sau prin email la hello@ritzy.ro, oricand te simti pregatita.

Poti incepe sa lucrezi imediat! Nu ai nevoie de experienta sau studii superioare. Te vom invata totul, pas cu pas. Tot ce trebuie sa faci tu este sa completezi datele tale in sectiunea "Aplica Acum" si sa ne dai de stire.

Contacteaza-ne si hai sa ne cunoastem mai bine!

De ce sa te angajezi in videochat la Ritzy Studio?

1. Venit minim garantat

Indiferent de rezultatele tale, in perioada de acomodare din primele 3 luni Ritzy Studio iti garanteaza un venit minim substantial.

2. Comision standard 50%

Ritzy Studio iti ofera un comision standard de 50% din incasari, acesta putand sa creasca in functie de experienta si de rezultatele tale.

3. Bonusuri materiale atractive

Iti oferim 15% din incasari bonus de angajare in prima luna + un BONUS substantial pentru fiecare model angajat prin recomandarea ta.

4. Colaborare legala si transparenta

Vei lucra in baza unui contract artist-interpret, 100% legal si vei primi banii la timp, de fiecare data, direct in contul tau, indiferent de suma.

5. Training si Suport 100%

Beneficiezi de traning specializat si suport din partea specialistilor nostri, oricand ai nevoie, pentru orice problema.

6. Beneficii Extra Garantate

Iti oferim GRATUIT cursuri de limba engleza, cazare (daca nu esti din Bucuresti), tinute si machiaje profesionale, echipamente moderne.

7. Promovare si Marketing

Beneficiezi GRATUIT de sedinte foto – video profesionale si folosim materialele pentru a te promova si pentru a-ti atrage membri noi.

8. Tu iti stabilesti programul!

Poti lucra in orice tura iti doresti, avand un program flexibil, care iti lasa suficient timp liber pentru a-ti rezolva problemele personale sau pentru a urma o facultate.

9. O imagine impecabila

Cu ajutorul make-up artistilor nostri vei avea zi de zi o imagine impecabila pentru ca tu sa poti deveni cea mai buna versiune a ta!

Care este insa ADEVARATUL BENEFICIU al angajarii in videochat la Ritzy Studio?

Noi pretuim fiecare model in parte si ne consideram echipa ca fiind o a doua familie. Noi iti asiguram GARANTIA ORELOR LUCRATE si te platim de fiecare data la timp, indiferent daca site-urile partenere au platit sau nu!

Cum poti avea un loc de munca in videochat la Ritzy Studio?

Pasul 1

01

Ne contactezi prin WhatsApp, Telefon sau prin chatul online pentru a purta o scurta discutie cu privire la angajarea ta. Ne adresezi toate intrebarile tale si ne asiguram ca iti raspundem la fiecare nelamurire.

Pasul 2

02

Stabilim o intalnire in cadrul careia vei purta o discutie transparenta cu una dintre colegele noastre. Scopul intalnirii este sa ne cunoastem reciproc si sa vezi cum arata un studio de videochat profesionist.

Pasul 3

03

Stabilim de comun acord ziua in care vei semna contractul de artist-interpret si vom realiza o sedinta foto - video pentru a putea crea profilele pe site-urile de streaming si pentru a pregati materialele de promovare.

Pasul 4

04

Incepi perioada de training de 5 zile in care vei vedea si vei invata cum se comporta un model in fata camerei, vei invata substraturile jobului si vei primi sfaturi si indicatii de la trainerul tau personal.

Pasul 5

05

Incepi sa lucrezi singura, dar vei avea in permanenta alaturi aceeasi echipa experimentata care te-a ajutat si pana acum. Incepi sa faci bani si vezi in fiecare zi viata cu alti ochi. Felicitari, tocmai ai devenit o #RitzyGirl!

Alatura-te chiar acum unei super echipe!

Schimba-ti viata radical si devino cea mai buna versiune a ta! Castiga suficienti bani cat sa-ti poti indeplini planurile, in loc sa fii nevoita sa le schimbi!

Completeaza datele de contact

TOP